ZOMER FIT
IN ACHT WEKEN

De zon komt vaker door, het terras begint te lonken en je vakantie is weer geboekt.. De zomer staat weer voor de deur. Genoeg redenen om weer hard te gaan trainen en goed te gaan eten. Je zult denken, redenen genoeg maar toch lukt dit je niet zelfstandig.

 

Daarom hebben wij speciaal om jou te helpen de ‘Zomer Fit in Acht Weken’ Challenge in het leven geroepen. Hierin ondersteunen wij jou 8 weken lang op alle facetten zodat jij dit jaar strak in je vel kan genieten van een heerlijke zomer!

Intake
+ Nul meting

Ieder traject start met een intake. Tijdens de intake vertellen wij je precies wat je mag verwachten van het traject. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van al je vragen en niet onbelangrijk, de intake is gratis en vrijblijvend. 

 

Intake met succes afgerond? Dan volgt er een nu meting. Deze lichaamsmeting zal ervoor zorgen dat het resultaat meetbaar en inzichterlijk word. Na 4 weken volgt er een tussenmeting. Tot slot zal na week 8 je eindmeting plaatsvinden.Onbeperkt
personal training
in groepsvorm.

Gedurende acht weken volg jij onze small group lessen. In kleine groepen werk je een persoonlijk programma af. Afgestemd op je behoefte en belastbaarheid.

 

Iedere training word gegeven door een personal trainer die jou het gehele traject blijft ondersteunen en motiveren. Kortom, je krijgt acht weken lang onbeperkt personal training in groepsvorm zodat jij al je fysieke doelen kunt behalen.

Persoonlijk
voedingsplan
& Coacing

Voeding is de sleutel tot jouw summer shape. Tijdens de challenge maak je daarom gebruik van onze voedingscoaching. Tijdens dit traject stellen wij samen met jou een persoonlijk voedingsplan op. Jij gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag, waarna we iedere week samen evalueren en waar nodig aanpassen.

 

Op deze manier maken we alles meetbaar, houden wij je scherp en sleuren we jou door je moeilijke momenten heen zodat jij deze zomer lekker in je vel zit!


Meer informatie?

Heb jij een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Gebruik dan het contactformulier hieronder!